Napoli - Sorrento - Italia - Senior Voyage

Napoli - Sorrento - Italia - Senior Voyage

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Detalii

Napoli, cu istoria sa grandioasă, este un loc pe cât de bogat în obiective turistice, pe atât de decadent în imagine. Sorrento, renumitul oraş-staţiune, loc al luxului şi al plăcerilor estivale, este amplasat pe latura de nord a Peninsulei Sorrentino, chiar vizavi de marele Napoli. Cele două destinaţii ale acestui program sunt despărţite de marea unui golf presărat cu nestemate naturale şi capodopere ale geniului uman.

Date de plecare:

11.09*, 18.09*, 20.09, 27.09, 02.10, 04.10, 07.10, 09.10, 11.10, 14.10, 16.10, 18.10, 21.10*, 23.10**, 25.10, 27.12, 07.03, 21.03, 07.04, 11.04, 14.04, 21.04,25.04, 28.04, 02.05, 05.05, 07.05, 09.05, 12.05, 14.05, 16.05, 19.05, 21.05, 23.05, 26.05, 28.05, 30.05, 02.06, 04.06, 06.06, 09.06

*Supliment 20 euro/persoana pentru plecarile din lunile mai – iunie

295 €

+95€ taxe de aeroport
 
Preţul include:
 • Biletul de avion Bucureşti–Napoli–Bucureşti
 • Transfer aeroport–hotel–aeroport
 • 7 nopţi de cazare la hotel ●●●●
 • Mic dejun + cină + 1 pahar de apă şi vin la masă
 • O excursie opţională de jumătate de zi (Napoli)
 • O excursie opţională pentru posesorii de Senior Voyage Club Card (Sorrento)
 • Asistenţă turistică pentru întreaga perioadă
 
Suplimente şi reduceri:
 • Supliment single 100 euro
 • Reducere a 3-a persoană 50 euro
 • Copil 0-1.99 ani plăteşte taxele de aeroport 95 euro
 • Copil 2-11.99 ani reducere 100 euro în cameră cu doi adulți
 
Tariful nu include:
 • Taxele de aeroport 95 euro/ persoană
 • Asigurarea medicală de călătorie şi asigurarea storno - nu sunt obligatorii însă agenţia vă recomandă să le încheiaţi
 • Intrările la obiectivele turistice şi alte taxe şi cheltuieli personale
 • Taxă de staţiune (se va plăti la hotel, 1-2 euro/zi/pers)
 
Observaţii:
 
• Pentru a putea participa la programele Senior Voyage, persoanele care nu au însoţitor cu vârsta peste 55 ani plătesc un supliment de 50 € /sejur de 7 nopţi
• Supliment obligatoriu pentru sărbătorile de Paște 50 euro/pers
• Supliment obligatoriu pentru Revelion 100 euro/pers
• Excursiile opţionale pot suferi modificări, iar programul concret, desfăşurat pe zile, al excursiilor opţionale se va primi la destinaţie
• Excursiile opţionale gratuite se vor organiza în prima sau în ultima zi, în drum spre aeroport sau spre hotel, în funcţie de orarul de zbor
• Numărul de persoane necesar pentru organizarea excursiilor opţionale este de minim 20
• Hotelurile menţionate în acest program pot fi modificate. În cazul în care acest lucru se va întâmpla, agenţia va oferi alternative similare
• Tarifele afişate pot suferi modificări în funcţie de fluctuaţiile de preţ ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriană
 
Excursii gratuite:
 
Napoli, oraşul contrastelor (durată: 2–3 ore)

Făcând turul panoramic al oraşului, vom vizita: Castelul Nuovo, Teatrul San Carlo, Piaţa Plebiscitului şi Palatul Regal. Situat pe malul golfului cu acelaşi nume şi susţinut de profilul vulcanic aparte al Vezuviului, oraşul a fost celebrat de poeţi şi pictori, din cele mai vechi timpuri, drept unul dintre cele mai frumoase şi mai binecuvântate locuri de pe Pământ.

Peninsula Sorrentina* (durată: o jumătate de zi)

Sorrento şi Peninsula Sorrentina vor fi vizitate într-un tur panoramic. Graţie peisajelor sale frumoase, Sorrento este una dintre cele mai renumite staţiuni italiene. Ajunşi aici, vom avea timp liber pentru a vizita oraşul. Nici cei care preferă shopping-ul nu vor fi dezamăgiţi, pentru că vor avea la dispoziţie o mulţime de magazine. Ne vom putea relaxa consumând una dintre băuturile specifice acestui loc, bine cunoscutul limoncello.

* Această excursie este bonus pentru posesorii de Senior Voyage Club Card.

Hoteluri:

 Hotel La Canonica 4* (sau similiar 4*)

www.lacanonica.it

Localizare: Hotel La Canonica este situat in inima regiunii Napoli, la jumatatea distantei dintre Napoli si Sorrento (ambele orase sunt la numai 20 km distanta) si in apropiere de Castellammare di Stabia la doar 5 km distanta. Acesta este locul ideal pentru a petrece o vacanta relaxanta si placuta in imprejurimile linistite si primitoare din mijlocul naturii.

Facilitati camere: Hotel La Canonica ofera oaspetilor camere luminoase si aerisite, intr-un cadru convenabil, care combina farmecul traditional cu confortul modern. Fiecare camera are baie proprie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, TV satelit, aer conditionat.

Facilitati hotel: Hotelul La Canonica pe langa minunatele vederi panoramice ne ofera si numeroase facilitati: receptie 24 ore, restaurant cu o bucatarie traditional variata, snack bar, parcare gratuita, wi-fi. Oaspetii pot profita de o gradina mare pentru relaxare si o minunata piscina.

Hotel Caruso 4*(sau similiar 4*)

www.caruso-hotel.com

 Localizare:Hotelul este situat la 11 km de Sorrento şi la 4 km de plaja fermecatoare din Marina del Cantone. Poziţia acestuia permite accesul la Punta Campenella, punctul extrem al peninsulei Sorento, la Muntele St. Costanzo, dar şi la plajele din Recommone şi Mitigliano.

Hotelul este situat în piața principală din Termini, punctul de întâlnire pentru turişti din toate colţurile lumii, pentru a surprinde frumoasa panoramă din punctul ideal de belvedere de aici.

Facilitati camere: Hotelul Caruso este locul ideal pentru turiştii care doresc un sejur liniştit şi relaxant, dar şi pentru cei care doresc să cunoască frumuseţile coastei Sorentto.

Hotelul are 34 de camere, toate sunt bine dotate cu aer condiționat și încălzire cu control individual, TV satelit, telefon direct, Wi-Fi gratuit cu conexiune nelimitată la internet, minibar și seif, baie cu duș, uscător de păr, birou și linie telefonică privată.

Facilitati hotel: Pentru o vacanță de neuitat în Sorrento Coast, Hotelul Caruso oferă o gamă largă de servicii: acces gratuit la internet Wi-Fi în întregul hotel; serviciu gratuit de transfer la/de la plaja din Marina del Cantone; room service; TV room la American Bar; spălătorie şi călcătorie; cameră de bagaje; recepţi 24 ore.

Hotel Augustus 4*

www.augustus-hotel.com

 Localizare:Augustus Hotel este un hotel elegant în Ottaviano, în inima Parcului National Vezuviu, la o mică distanță de celebrul Palazzo Mediceo.

Facilitati Camere: Spațioase și elegante, camerele sunt dotate cu LCD TV color prin satelit, telefon cu linie directă, un minibar, aer condiționat, baie proprie şi room service.

Facilitati Hotel: Hotelul Augustus oferă numeroase facilităţi: recepţie 24 ore, restaurant, sală de conferinţă, parcare, bar.