Lisabona - Portugalia - Senior Voyage

Lisabona - Portugalia - Senior Voyage

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Detalii

Portugalia este localizată în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei, învecinându-se cu Spania la Est.  Chiar dacă pare izolată geografic și cultural de restul continentului, această țara are o cultură bogată, unică, orașe minunate și peisaje încântătoare. Portugalia are foarte multe de oferit și ar putea fi una dintre destinațiile cele mai atrăgătoare din Europa. Datorită poziției sale de la nord la sud pe coastă Peninsulei Iberice, această țara se bucură de o diversitate a peisajelor rar întâlnită. Poți călători într-o singură zi și să descoperi munții acoperiți cu păduri bogate în nord, apoi munții stâncoși cu pante abrupte și cascade  în centru, peisaje aproape deșertice în regiunea Alentejo și să ajungi în final pe minunatele plaje din Algarve. 

Portugalia are un farmec aparte cu satele împrăștiate de-a lungul coastelor șerpuite care îți lasă în minte o imagine perfectă, castelele medievale ce aduc aminte de trecut și dealurile acoperite cu flori.  Plajele scăldate în soare, precum Cascais și Sagres oferă o atracție hedonistă mai degrabă. Într-adevăr stâncile dramatic de abrupte, plajele acoperite cu dune de nisip și golfurile spectaculoase, au încântat de mult privirile turiștilor și localnicilor deopotrivă. 

Capitala Portugaliei, Lisabona și orașul "€œrival” al acestuia, Porto (din nord) sunt locuri magice pentru călătorul pasionat, cu străduțe pietruite și tramvaie zgomotoase, peisaj încadrat de turnurile catedralelor somptuoase. 

Date de plecare:

01.10, 04.10, 06.10, 08.10, 11.10, 13.10, 15.10, 18.10, 20.10, 25.10, 27.10, 30.10, 03.11, 06.11, 13.11, 11.12, 12.01, 23.02, 16.03, 19.03, 27.03, 30.03, 04.04, 13.04, 17.04, 20.04, 24.04, 25.04, 27.04, 01.05, 02.05, 04.05, 08.05, 09.05, 11.05, 15.05, 16.05, 18.05, 22.05, 23.05, 25.05, 29.05, 30.05

 

385 € 
+ 95 € taxe de aeroport
 
Preţul include:
 • Biletul de avion Bucureşti-Lisabona- Bucureşti
 • Transfer aeroport– hotel– aeroport
 • 6 nopţi de cazare hotel ●●●●
 • Mic dejun + cină + 1 pahar de apă şi vin la masă
 • O excursie opţională de o jumătate de zi (Lisabona)
 • Asistenţă turistică pentru întreaga perioadă
 
Suplimente şi reduceri:
 • Supliment single 100 euro
 • Reducere a 3-a persoană 50 euro
 • Copil 0-1.99 ani plăteşte taxele de aeroport 95 euro
 • Copil 2-11.99 ani reducere 100 euro în cameră cu doi adulți
 
Tariful nu include:
 • Taxele de aeroport 95 euro/ persoană
 • Asigurarea medicală de călătorie şi asigurarea storno - nu sunt obligatorii însă agenţia vă recomandă să le încheiaţi
 • Intrările la obiectivele turistice şi alte taxe şi cheltuieli personale
 
Observaţii:
 • Pentru a putea participa la programele senior voyage, persoanele care nu au însoţitor cu vârsta peste 55 ani plătesc un supliment de 50 € /sejur de 7 nopţi
 • Excursiile opţionale pot suferi modificări, iar programul concret, desfăşurat pe zile, al excursiilor opţionale se va primi la destinaţie
 • Excursiile opţionale gratuite se vor organiza în prima sau în ultima zi, în drum spre aeroport sau hotel, în funcţie de orarul de zbor
 • Numărul de persoane necesar pentru organizarea excursiilor opţionale este de minim 20
 • Hotelurile menţionate în acest program pot fi modificate. În cazul în care acest lucru se va întâmpla, agenţia va oferi alternative similare
 • Tarifele afişate pot suferi modificări în funcţie de fluctuaţiile de preţ ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriană

Excursii gratuite:

Lisabona panoramic

Durată: o jumătate de zi
 
Vizită panoramică a unuia dintre cele mai vechi orașe din lume. Este plasată pe coasta de vest, la Oceanul Atlantic, unde râul Tejo, se varsă în ocean. Inima orașului este „Baixa” sau "Orașul de Jos", zonă unde se află Castelul Sao Jorge și Catedrala Santa Maria Maior. Cel mai vechi cartier al orașului este Alfama, aproape de râul Tejo. Alte obiective importante: Gara Oriente, Mănăstirea Jeronimos, Turnul Belem, care au fost înscrise în anul 1983 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Lisabona se laudă și cu cel mai lung pod din Europa, lung de 16 km, care traversează râul Tejo.
 
 
Cabo de la Roca și Sintra
Durată: o jumătate de zi
 
Este o excursie recomandată iubitorilor de natură. O cruce de pe un versant al stâncii marchează punctul cel mai vestic. Aici un mic birou de turism eliberează certificate care atestă că ai atins cel mai vestic punct al Europei. Sintra, un oraș frumos la poalele munților cu același nume, (munții sunt parte a Parcului Natural Sintra-Cascais), se întinde de-a lungul unui drum care se încolăcește în sus pe deal. Atracția cea mai mare din Sintra este Palacio Nacional de Sintra, ale cărui coșuri albe și dominante se ridică inconfundabile deasupra centrului orașului. Tot orașul este clasificat unul dintre locurile care apartin Patrimoniului Universal UNESCO.
 
* Această excursie este BONUS pentru posesorii de senior voyage club card.
 
Hoteluri:
 
Cristal Vieira Beach & Spa**** (sau similar 4*)
www.hoteiscristal.pt
 
Localizare hotel: Hotelul este localizat pe plaja cu nisip fin, la 200m de raul Lis, in Marihna Grande si este conceput astfel încât toți oaspeții și clienții se pot bucura de liniște și o varietate imensa de tratamente.
 
Facilitati hotel: Detine mai multe săli de conferințe cu o capacitate de până la 500 de persoane, sală de banchet până la 400 de persoane, baruri, restaurant și terasă panoramică. Are o piscină interioară încălzită, cu un sistem de tratament terapeutic a apelor și un excelent Spa, Pune la dispoziția clientului un mini club, unde copiii pot fi lăsati să desfășoare activități educative, recreative și de divertisment, cu animatori calificați în zonă.
 
Facilitati camere: Hotelul dispune de 97 camere (camere duble, triple și de familie), cu vedere la mare. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cadă, TV prin satelit, telefon, aer condiționat, mini-bar și sistem de siguranță.
 
Atlantico Golf Hotel **** (sau similar 4*)
www.atlanticogolfehotel.com\
 
Localizare hotel: Atlantico Golf Hotel se afla la 6 km de centrul orașului Peniche si 30 minute de centrul de cumpărături Óbidos. Hotelul este situat la 500 de metri de Praia Consolação.
 
Facilitati hotel: Hotelul este renumit pentru calitățile sale naturale ideale pentru petrecerea timpului liber, Detine doua piscine, una in aer liber si una acoperita, teren de tenis, teren de joaca pentru copii, sala de jocuri, jacuzzi, receptie 24 ore si parcare gratuita.
 
Facilitati camere: Toate camerele sunt decorate elegant, cu balcon privat. Ele sunt dotate cu TV satelit, telefon, baie proprie, aer condiționat, mini-bar si seif. Toate camerele sunt decorate elegant, cu balcon privat, de unde vă puteți bucura de priveliștea magnifică de lângă dunele de nisip de pe plaja.