Venezuela

Scurta Descriere

TAXE AEROPORT INCLUSE!!
Venezuela inseamna "Mica Venetie" in spaniola, numele dat de primii exploratori care au vazut indienii nativi locuind in laguna Sinamaica, in case pe picioroange, aproape de Orasul bogat in petrol de astazi, Maracaibo.

Atractiile zonei

Natura a mai binecuvantat tara cu un peisaj divers, de la kilometri de plaja caraibeana pana la campii deschise, munti inalti, padure tropicala amazoniana si chiar un mic desert. In sud-estul statului Bolivar, Parcul National Gran Sabana adaposteste spectaculoasa cascada Angel, cea mai inalta idn lume.

Orasele Venezuelei sunt la fel de pitoresti, in special capitala Caracas, care s eintinde de-a lungul unei vai lungi si inguste, langa muntii maiestuosi Avila. Caracas este animat, verde si curat, cu o viata culturala bogata, o viata de noapte vibranta restaurante bune si malluri spectaculoase. O excursie favorita in Caracas este cea cu telecabina spre muntii Avila. Si in orasul Merida din Anzi veti gasi o telecabina, care va va duce in cel mai inalt punct din Venezuela, Pico Bolivar, ce ajunge pana la 5.000m.

There are no products matching the selection.